Hírek

2017.01.13. 18:37

Szalagot kaptak a Horváth Boldizsár szakgimnázium végzősei

Ma délután 5 órakor kezdődött az Agora – Művelődési és Sportházban az SZOSZSZC Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumának szalagavató bálja.

Tóth Kata

Három osztály összesen 86 diákjának tűzték fel a szalagot. Ötéves képzésben vett részt a háromból egy osztály, ők nyelvi előkészítősök voltak. A másik két osztály tanulói hagyományos négyéves képzést kaptak.

(A videót Czupi Martin olvasónktól kaptuk)

Sági József, az iskola igazgatója büszkén szólt az intézmény végzős diákjairól, akik kitűnő eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken.

Köszönetet mondott a diákoknak, a tanároknak és a szülőknek is – utóbbiaknak azért, mert jó hátteret biztosítottak a fiataloknak.Emberség, becsületesség, tudásvágy, tisztesség – az otthon és az iskolában megszerzett erkölcsi alapok továbbvitelére buzdított az igazgató.

A hátralevő négy hónapban is legyenek szorgalmasak, tisztességesek és jókedvűek, ezt mondta útravalóul Sági József a végzősöknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!