Hírek

2017.02.21. 19:10

Jótékony bálozás Csöngén - négy és fél éves leukémiás kisfiúnak segítettek

Csönge - Jól sikerült a csöngeiek hétvégi mulatsága, a tombola bevételét Keszthelyi Rolandnak ajánlották fel.

Cseszkó Tamás

Sokan voltak a csöngei kultúrházban, ahol a falu hagyományos farsangi mulatságát rendezték meg a hétvégén. A batyusbál követelményeinek megfelelve a falu lakói szorgalmasan készítették a finomabbnál finomabb süteményeket, szendvicseket, amelyeket egymással is megosztottak. A legkisebbek kreatív jelmezeket öltöttek, és örömmel mutatták meg magukat a népes vendégseregnek. Nyéki Sándor polgármester lapunknak elmondta, minden gyermek kapott ajándékot.

A faluból sok gyermek öltött ötletes farsangi maskarát, Tóth Dorina sem maradhatott ki a jelmezes mulatságból Fotó: Cseszkó Tamás

A mulatságon felléptek a helyi ovisok és iskolások, valamint a helybéli asszonyok is vidám tánccal kedveskedtek a vendégeknek.

- Idén nagy hangsúlyt fordítottunk a jótékonyságra is - árulta el Nyéki Sándor, hozzátéve, hogy a helybéliek számos ajándéktárggyal járultak hozzá a program sikeréhez. - A tombolák eladásából 80 ezer forint gyűlt össze, amelyet Keszthelyi Rolandnak ajánlottunk fel - tudtuk meg a polgármestertől. A csöngei leukémiás fiú történetéről a vaol.hu-n olvashattak, sokan próbálnak neki segíteni.

A program bállal zárult, ahol a résztvevők igencsak jól érezték magukat, sokan táncra is perdültek. A rendezvényen több mint százan vettek részt. Ez nagy öröm a falu vezetőinek, hiszen mint mondták, a csöngeiek ismét bebizonyították, hogy kiváló közösséget alkotnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!