Hírek

2017.03.06. 17:20

Bálkirály és -királynő - Hajnalig vonatoztak a körmendi diákok

Körmend - Negyedik alkalommal rendezték meg a Kölcsey gimnázium diákbálját, amelyen bálkirályt is választottak.

Kozma Gábor

Laczó Tamás intézményvezető nyitotta meg a bált Kalamár Krisztina DÖK-elnök köszöntője előtt. Hagyományosan kettejük táncával vette kezdetét a mulatság, majd tanárok és diákok együtt pörögtek a slágerekre.

A bálkirálynő Esztergályos Viktória, a bálkirály pedig Dobos Ádám lett Fotó: Takács Vivien

A mindenkit megmozgató vonatozás az idén sem maradhatott el. A szerelemvonatból egy módon lehetett kiszállni: a léc alatt átbújva, ugyanis mire a vonat megérkezett, kitört a körmendi limbóláz. Az est során bálkirálynőt és bálkirályt is választottak. Esztergályos Viktória (10/A) győzött, míg a fess bálkirály Dobos Ádám (11/A) lett. Éjfélkor, az est fénypontjaként a gimnázium fennállásának 70. évfordulójára emlékeztetve Kalamár Krisztina és Szájer Dominik meglepetéstortával kedveskedtek a bálozóknak. Majd folytatódott a hajnalig tartó mulatozás. A fiúk forgatták a lányokat, de a lassabb számokra is megtalálták a megfelelő táncot. A magyar mulatósoktól az ABBA-slágereken át az érzelmes zenékig minden elhangzott ezen az éjszakán. A résztvevők el is döntötték: jövőre is báloznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!