Hírek

2017.03.03. 18:06

Buli a retró jegyében - Elhozzák Szombathelyre a kilencvenes évek hangulatát

Szombathely - A kilencvenes évek legnagyobb sztárjai jönnek el két héten belül. A szervezők telt házra számítanak.

Budai Dávid

Nem egészen két hét múlva, március 17-én, 19 órakor elstartol a Szombathelyi Nagy Tavaszi Retrofesztivál az Arena Savariában, a kilencvenes évek ikonikus előadóival. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert ahogyan Németh Csaba, a péntek délután tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, sokan kérdezték tőlük, hogy csak elhangzanak azok a slágerek, mint a Szomorú szamuráj, a Takarítónő, a Hajnal vagy a Nem jön álom a szememre, vagy jönnek az előadók is. Jönnek.

Berta Norbert, Németh Csaba, Sági Gabriella és Őze Balázs ismertette a retrófesztivál részletes programját
Fotó: Szendi Péter

Itt lesz az Ámokfutók, Dobrády Ákos, TNT, Groovehouse, Animal Cannibals, Zoltán Erika és az UFO is. A szervezők hangsúlyozták, olyan nagy az érdeklődés, hogy telt házra számítanak éppen ezért mindenkit arra kérnek már most, hogy pontosan érkezzenek. A hangulatot az Art Fusion melegíti be fél nyolctól, majd 20.40-kor az Ámokfutók rohanják le a közönséget. Mivel minden sztárfellépőnek bő félórája lesz lázba hozni a közönséget, így a buli fellépős fele - a legóvatosabb becslések szerint is - fél egyig tart. Ekkor aztán Dj Neczpál György veszi kezébe az irányítást és játssza a legnagyobb slágereket. Aki ráadásul ellátogat az Arénába, az az állatvédelemhez is nagyban hozzájárul, ugyanis a szervezők a Fekete István Állatvédő Egyesületnek ajánlották fel a bevétel egy részét, aminek már most nagyon örül az a közel hetven kutya és az a húsz macska, amelyek szerető gazdira vágynak. Aki érez némi nosztalgiát a kilencvenes évek iránt, annak ott a helye március 17-én az Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!