Hírek

2017.03.22. 19:39

Mindennapi lapunk a Vas Népe

Szentgotthárd - Penczné Sali Krisztina a mobiltelefonon történő olvasást nem tartja kényelmesnek, a számítógépet nem szívesen kapcsolja be otthon a gyerekek előtt, így hát a megyei lapot az asztalhoz leülve, egy jó kávé vagy tea mellett teríti ki maga elé.

Tersztyánszky Krisztina

Hátulról, az időjárással kezdi az olvasást, aztán az állandó rovatokat böngészi végig, a hírek közül pedig azt olvassa el, ami a cím alapján megragadja a figyelmét. Színes magazint nem vásárol, a lapunkban található könnyű olvasmány elég a munka utáni kikapcsolódáshoz.

Öt- és hétéves gyermekei gyakran vágnak ki képeket az újságból. Például az állatkerti hír-adások állatfotóit, amelyek egy füzetbe beragasztva segítik Karcsikát a gyakorlásban. Krisztina recepteket is küld be lapunknak: nagyon jó érzéssel tölti el, hogy ötleteivel segíthet, örömet okozhat másoknak.

Megtiszteltetés számára, hogy egy újságban szerepelhet az általa példaképnek tekintett, ismert, idősebb háziasszonyokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!