Hírek

2017.05.26. 05:37

A lelátóra vizelt egy körmendi szurkoló a meccs után – Felháborodtak a szurkolók!

Egy részeg körmendi szurkoló meglehetősen rendhagyó módon nyilvánított véleményt szerdán este a Falco-Körmend kosármeccs után. Tettéért egyelőre az internet népe előtt kell felelnie.

Budai Dávid

Hatalmas felháborodás kíséri annak a körmendi szurkolónak a tettét, aki a szombathelyiek szerdai bravúros győzelme után egyszerűen a lelátóra vizelt. Nem tudni miért gondolta, hogy ez jó ötlet, mindenesetre az látszik, hogy amikor WC-nek nézte a lelátót, már nem volt szomjas.

Pechjére ugyanis minderről kép is készült, ahol azt is látni, hogy egy biztonsági őr már közeledik. A Facebook-on keringő képet már csaknem hétszázan osztották meg, és több mint száz hozzászólás is érkezett.

Fotó: Facebook

A többség persze nyomdafestéket nem tűrő szavakkal a szurkoló kiátkozását követeli, mások megértőbbek, de a túlnyomó többség nem kegyelmez. Kíváncsian várjuk, hogy a szurkoló tettének mi lesz a következménye, a körmendi csapat mindenesetre elhatárolódott az esettől.

„Klubunk is értesült arról az interneten feltűnt fotóról, amelyen egy férfi Körmend-sállal a nyakában könnyít magán az Arena Savaria nézőterén. Szeretnénk nyomatékosan kijelenteni, hogy az ilyen megnyilvánulással – történjen bármilyen okból vagy indokkal – nem tudunk azonosulni! Mélyen elítéljük és szégyenletesnek tartjuk. Az Egis Körmend a leghatározottabban elhatárolódik az ilyen cselekedetektől, legyen bárki annak az elkövetője!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!