Hírek

2017.06.07. 16:41

23 új taggal bővült a szombathelyi Fidesz

SZOMBATHELY A kormánypárt szombathelyi szervezete megkezdte a felkészülést az országgyűlési választásra.

Cseszkó Tamás

- Továbbra is egységes és eredményes a Fidesz szombathelyi szervezete - mondta el lapunknak dr. Hende Csaba, a kormánypárt választókerületi elnöke, országgyűlési képviselője a Fidesz taggyűlését követően. - Öröm számomra, hogy a rendezvényeink iránt folyamatosan óriási az érdeklődés, legutóbb Georg Spöttle előadására már be sem fértek az emberek az MMIK konferenciatermébe - húzta alá a képviselő.

Mint mondta, miközben az ellenzék helyi és országos szinten is egymással vitatkozik a hatalom megszerzésének érdekében, addig a kormánypárt tagjai teszik a dolgukat. - Közösséget építünk és Szombathelyt építjük - húzta alá Hende Csaba, kiemelve, hogy az elmúlt időszakban az M86-os út fejlesztésével együtt mintegy 300 milliárd forintnyni fejlesztési forrás érkezett a térségbe.

Lendvai Ferenc, a szombathelyi Fidesz elnöke elmondta, a párt szabályzata értelmében évente egyszer tartanak tagfelvételt Szombathelyen. - Most 23-an csatlakoztak hozzánk olyanok, akik egyúttal kifejezték, szeretnének aktívan részt venni a kampányban, hogy ismét sikerre vigyük csapatunkat itt a térségben - fogalmazott az elnök. Illés Károly, Szombathely alpolgármestere a taggyűlésen beszélt a városban megvalósuló fejesztésekről és a jövőbeni tervekről is. A most csatlakozó tagok az élet számos területéről érkeztek a Fideszbe, bemutatkozásukból az is kiderült, fontos számukra, hogy egy értékelvű közösséghez tartozhassanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!