Hírek

2017.08.22. 13:03

Durva: Kizavarták a kisgyermekes édesanyát egy szombathelyi bankfiókból

Az egyik belvárosi bank biztonsági őre inzultálta a szombathelyi édesanyát, sírásig fajult az incidens.

Cseszkó Tamás

Megdöbbentő történetet osztott meg egy szombathelyi édesanya a közösségi portálon. Mint írta, bankba ment, és mivel senki nem tudott vigyázni rá, a tizennyolc hónapos lányát is magával vitte.

Fotó: Google Maps

„Negyven perc várakozás után kezdett elfogyni a gyerek türelme és feszengett a babakocsiban, kicsit hangosabban beszélt” -  idézte fel az édesanya a történteket, hozzátéve, hogy a gyermeke már folyékonyan mond mindent. Ekkor lépett oda a biztonságiőr hozzájuk, hogy vagy csitítsa le a gyermeket, vagy hagyják el a bankot, mondván: „itt emberek dolgoznak.” Az édesanya próbálta elmagyarázni, hiába kéri a gyermekét, hogy üljön egy helyben, ahhoz még kicsi. „Erre az a válasz érkezett, hogy aki intelligens és okos, az megérti.” Az édesanya türelme ekkor már fogyóban volt.  „Mondtam neki, hogy ekkora gyermek még nem érti meg. Ekkor felszólított minket, hogy menjünk ki a bankból. Akkor már kiabáltam vele, hogy mit képzel, hogy beszél velem, szégyellje magát. Erre kinyitotta az ajtót és kizavart” – olvasható a történet.

Az anya visszament, kérte a panaszkönyvet, de senki még a füle botját sem mozdította. Az anyuka mérgében elsírta magát és otthagyta az épületet, ezt viszont már a többi ügyfél sem bírta szó nélkül. Kihívták a bank vezetőjét, és tájékoztatták, hogy az őr miként viselkedett a sértettel.

„Kijött a vezető és visszahívott, érdekes módon azonnal lett egy ügyintéző” – mesélte az édesanya, akitől senki nem kért bocsánatot, és nagyon rosszul esett neki, hogy így bántak vele. Felhívta a bankot őrző biztonsági céget, panaszt tett, ám úgy véli, nem fog semmi történni.

Információink szerint az egyik Kőszeg utcai fiókban történt az eset. Kerestük a bank vezetőjét is, aki azt mondta, nem kíván nyilatkozni, annyit azonban megjegyzett, hogy egy másik hírportál beszámolója több helyen nem fedi a valóságot. Szerettük volna megtudni, hogy ő hogy látta az esetet, ám letette a telefont.

Nem ez az első, hogy a kisgyermekes szülők kellemetlen helyzetbe kerülnek, nemrég számoltunk be arról, hogy az egyik szombathelyi szupermarketben került összetűzésbe egy pénztáros egy másfél éves gyermek szüleivel, mivel a gyermek egy kiflit majszolt vásárlás közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!