Hírek

2017.08.08. 18:05

Fejlesztések Gyöngyösfaluban

GYÖNGYÖSFALU - Ünnepélyes keretek között adták át a település elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseit.

Cseszkó Tamás

Szép számmal gyűltek össze a helyiek az Ady Endre utcában Gyöngyösfaluban, ahol fejlesztéseket adtak át. Kiss Tibor, a település polgármestere elmondta, az állam még korábban vállalta át azon települések adósságát, amelyek komoly anyagi nehézségekkel küzdöttek. - Gyöngyösfalu azonban fegyelmezetten gazdálkodott, így az adósságkonszolidációban nem részesült települések fejlesztési támogatását kaphatta meg. 2014-ben már kaptunk 20 millió forintot, most pedig ugyanennyi összegből fejleszthettünk - részletezte.

Ágh Péter, Gyöngyösfalu országgyűlési képviselője családjával érkezett a település ünnepségére, ahol nemrégiben megvalósult fejlesztéseket adtak át Fotó: Cseszkó Tamás

A kapott támogatásból valósulhatott meg az Ady utcai csapadékvíz-elvezető árok, valamint a Petőfi Sándor és a Táncsics Mihály utca járdafelújítása. Az ünnepélyes átadás a Szent Márton Énekkar műsorával kezdődött, majd Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet, aki feleségével Ágh-Tóth Ágotával és kifiával, Benedekkel érkezett az átadásra. Ezt követően Porpáczy József esperesplébános áldotta meg a fejlesztéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!