Hírek

2017.08.24. 08:29

Három esetben riasztották a tűzoltóságot Vas megyében

Egy avartűz oltásához, darazsak eltávolításához és egy leszakadt öles faág felszámolásához riasztották a megye tűzoltóit szerdán.

Harminc négyzetméteren égett a száraz fű, valamint díszcserje Velemben, a Hegyvámosi utcában, szerdán délután. A kőszegi önkormányzati, a velemi és a bozsoki önkéntes tűzoltókat riasztották a káresethez. Az egységek kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a lánggal égést megszüntették. A tűzoltók a parázslást egy vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal megszüntették. A tűzben nem sérült meg senki.

Hat méteres tölgyfa ága dőlt rá egy akácfára Nádasd és Őrimagyarósd közötti úton, szerdán délelőtt. Az öles faág a közút fölött veszélyesen lógott.  A körmendi hivatásos tűzoltók vonultak a kárhelyszínre. Az egység a faágat motoros láncfűrész segítségével feldarabolta, a veszélyt megszüntette. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Földben találtak darazsakat egy játszótéren, Szombathelyen a Károly Róbert utcában, szerdán délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók eltávolították a veszélyt jelentő állatokat. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!