Hírek

2017.08.27. 18:05

Király Gábor derekasan állta a rajongók rohamát a Vas Népe standjánál

SZOMBATHELY - A rekkenő hőség ellenére rengetegen álltak sorba vasárnap délután a Vas Népe standjánál, hogy Király Gáborral találkozhassanak.

Pum András

Súlyos, 5-1-es szombat esti Haladás-vereség ide, afrikai klíma oda, Király Gábor az Király Gábor. Máskülönben mivel magyarázható, hogy a 108-szoros magyar válogatottsági rekorder kapus vasárnap 14 órára meghirdetett dedikálása előtt percekkel hosz-szú, tömött sorokban, türelmesen vártak az emberek, hogy a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hálóőrével találkozhassanak. A sor nem apadt, egészen három óráig csak jöttek és jöttek az emberek. A legkisebbektől az idősekig, fiúk, lányok, családok - széles volt a paletta, mindenki szeretett volna autogramot és egy közös képet a kapussal. Az autogramkártya mellett egyebek között újságcikkre, magyar válogatottsági és Haladás-mezre, könyvre, kapuskesztyűre is dedikált a kapus.

- Most vagyok életemben e-lőször a Savaria karneválon - tudtuk meg a Puskás Akadémia elleni vereség miatt éjszaka meglehetősen keveset pihenő Király Gábortól.

Király Gábor derekasan állta a rajongók rohamát Fotó: Nagy Jácint

- Ugyanis húsz évig védtem külföldön, ráadásul az edzőtáborok, felkészülési meccsek mindig beleestek ebbe az időszakba. Persze rengeteg képet láttam róla, de személyesen most éltem át először a hangulatot. A szurkolók közül legtöbben az Európa-bajnoki szerepléshez gratuláltak. Örülök, hogy a meleg ellenére sokan eljöttek, kisfiúk és kislányok is, akikből egyszer akár kiváló futballista is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!