Hírek

2017.08.22. 10:09

Víz a pincében, faág a villanyvezetéken

Két esetben vízszivattyúzáshoz, míg két alkalommal faágak eltávolításához riasztották a megye tűzoltóit hétfőn.

Ötven centiméter magasan állt a víz egy száz négyzetméter alapterületű pincében Celldömölkön, a Koptik Odó utcában hétfőn a reggeli órákban. A víz a pincében elhelyezett kazánt, szerszámokat és berendezési tárgyakat veszélyeztette. A celldömölki önkormányzati tűzoltók kiszivattyúzták a vizet. Az eset kapcsán senki nem sérült meg. Százhúsz köbméter víz ömlött ki egy pincébe  Körmenden, a Rákóczi utcában. A körmendi hivatásos tűzoltók az összegyűlt vizet eltávolították. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Tizenöt méter magas fa ágai letörtek, majd egy melléképületre és villanyvezetékre zuhantak Táplánszentkereszten, hétfőn délután. Az esethez a szombathelyi hivatásos és a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek elvégezték a villamos vezeték kiszakaszolását, majd egy kihúzós létra és kettő motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágakat. Nem sérült meg senki. Nyolc méter magasan tört le, majd lógott egy öles faág Sárváron, a Dózsa György utcában hétfőn délután. A faág személyautókat is veszélyeztetett. A sárvári hivatásos tűzoltók eltávolították a faágat, ezzel megszüntetve a veszélyhelyzetet. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!