Hírek

2012.07.17. 12:36

Baleset szemtanúit keresi a körmendi rendőrség

Körmend - Egy július 4-ei baleset kapcsán, segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt, ismeretlen személy ellen nyomoz a Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Vas Népe

Egy férfi személygépkocsijával a 7361-es számú úton július 4-én 13.00 órakor Csehi felől Vasvár irányába közlekedett. Haladása során a 10+000 kilométerszelvénynél észlelte, hogy a vele szemben közlekedő, ismeretlen személy az általa vezetett Toyota típusú tehergépkocsival áttért az ő forgalmi sávjába. Az ütközés elkerülése végett fékezett, majd ennek következtében a személygépkocsi megcsúszott a zúzalékos úttesten és a menetiránya szerinti bal oldalon lévő fának ütközött. Az ismeretlen személy megállás nélkül továbbhajtott Csehi irányába. A személygépkocsi vezetője a baleset következtében az előzetes orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri azok jelentkezését, akik 2012. július 4-én 13.00 óra körüli időben a 7361-es úton Vasvár és Csehi között közlekedtek és a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek egy piros színű, fehér ponyvás Toyota tehergépkocsiról.

Jelentkezni a 06-94/592-630-es telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107-es segélyhívó számon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!