Hírek

2014.02.10. 13:47

Botond szépen fejlődik, ezért kézben egyre nehezebb etetni

Botond szépen fejlődik, már 9,5 kilogrammot nyom, ezért kézben egyre nehezebb tartani a kisfiút.

Bajdó Bettina

2012 novemberének végén indította el a Pannon Lapok Társasága és a Vas Népe közös jótékonysági akcióját, melyben az olvasóinkkal együtt próbáltunk segíteni Horváth Botondnak, aki kisagyhiány-rendellenességgel született. Akciónk sikerrel zárult: közel hárommillió forintnyi adomány érkezett. Olvasóinknak és támogatóinknak hála a kisfiú tavaly október végén utazhatott el Bécsbe egy magánklinikára, ahol őssejtkezelést kapott. Alig telt el pár hónap a beültetés után, s máris érezhető lett a kisfiú állapotában a javulás. Horváth Antalné nagymama elmondta, hogy Botond szépen fejlődik, már 9,5 kilogramm, így egyre nehezebb kézben etetni. Speciális etetőszékre lenne szükségük, olyanra, amelynek kerekei vannak és dönthető. Újat nem tud vásárolni a család, ezért abban reménykednek, hogy olyanok, akiknek már nincs szükségük az etetőszékre, kölcsön tudnának adni nekik egyet.

Botond családja hálás mindazoknak, akik eddig segítettek (Fotó: Szendi Péter)

Botond családja mérhetetlenül hálás mindazoknak, akik eddig segítettek, mert önök nélkül nem juthattak volna el Bécsbe az őssejtkezelésre. A család továbbra sem adja fel, mindenképpen szeretnének elmenni a második kezelésre, mely az orvos szerint nagyon sokat jelenthetne a kisfiúnak. Mi is próbálunk segíteni ebben. Ha önök is támogatnák a családot, most megtehetik. Számlaszám: 11773470-60646639. Számlavezető bank: OTP. Számlatulajdonos: Horváth Antal és Horváth Antalné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!