Hírek

2014.03.06. 13:21

Egyik jelöltjüknek sem sikerült

Szombathely - Az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt megyei elnöke, Horvát Rezső Gyula tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a Városháza előtt.

Merklin Tímea

Amint mondta, pártjuk nem „kamu-párt", két éve működik, szeretnének indulni az országgyűlési választásokon, de Vas megyében egyik választó körzetben sem sikerült jelöltet állítaniuk. Az 1. körzetben (Szombathely) Bársony Andrea volt a jelöltjük, 776 ajánlást adtak le, de 16 óra 2 perckor érkeztek, ezért nem fogadták el. Horváth Rezső óráján – mint mondta – épp 16 óra volt, mikor belépett az ajtón. A 2. körzetben (Sárvár) Horváth Barbara volt a jelöltjük, 808 ajánlást adtak le, de ebből 301 aláírást fogadtak el, 507 darabot „azonos"-nak mondtak. A 3. körzetben (Körmend) Horváth Rezső volt a jelölt, 728 ajánlást adtak le, de nem tudni miért – a határozatot nem találni a honlapon – nem fogadták el. A párt fellebbez, országosan 38 választó körzetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!