Hírek

2010.07.09. 08:15

Felavatják a Hősök szobra emlékművet a káldi falunapon

A káldi önkormányzat idén is megrendezi hagyományos falunapi rendezvényét, melyre július 24-én, szombaton kerül sor.

Dominekné Bándoli Bernadett

Július 24-én rendezi meg az idei falunapot a káldi önkormányzat. Bár az idén csak saját forrásból gazdálkodnak, mert nincs pályázati támogatás, de így is próbálnak színes programokkal szolgálni a falu lakóinak és a környező településekről érkezőknek.

Délelőtt 10 órától indul a Szabadidőparkból a faluban zajló tájfutó verseny. Eközben a Faluházban Varga János képeslap kiállításának megnyitójára kerül sor. Ezt a katolikus templomban szent mise követi, majd Schimmer Roberta orgonajátéka. Ezután a templom melletti felújított Hősök szobra emlékmű avatása zajlik.

Délután 2 órától folytatódnak a Szabadidőparkban a programok. A hagyományos főzőverseny mellett gyermekprogramok lesznek a délután folyamán: arcfestés, kézműves foglalkozás, a Vasi Logo gyermekprogramja, aszfaltrajz verseny, petanque verseny, légvár ugráló, gyermektáncosok fellépése. A felnőtteknek szóló program az ingyenes vérnyomás és vércukor mérés, vagy az ingyenes sörkóstolás.

Estefelé a Káldi Asszonykórus, Gabonyi Eszter énekes, a celldömölki rocky klub és a Septeam együttes műsorát élvezheti a közönség.

Az estet tűzijáték zárja. Fél 10-től a pápai Tandem zenekar tart utcabált a Szabadidőparkban. Reméljük, hogy sokan ellátogatnak a rendezvényre és kellemes napot töltenek el velünk! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!