Hírek

2016.04.08. 14:03

Furán parkolnak Szombathelyen - Túl hosszúak az autók?

Parkolóba belelógó és garázssor előtt szabálytalanul megálló autóra hívták fel a figyelmet olvasóink.

Budai Dávid

Szinte nem telik el nap, hogy ne kapnánk olvasóinktól fotókat elképesztő parkolásokról, éppen ezért a hét utolsó munkanapja sem múlhat el fura parkolások nélkül. Ezúttal olyan fényképeket kaptunk, ahol az autók túl hosszúnak bizonyultak. Olvasónk elmondása alapján egy hete már, hogy egy Ford lecövekelt Szombathelyen, a Deák Ferenc utcában. Ez még nem is lenne baj, csakhogy a kocsi hátulja jócskán belelóg a mozgássérült parkolóba, holott az utcában jól láthatóan van még bőven parkolóhely. Persze ki tudja, mi volt itt egy hete.

Egy másik olvasónk, egy sokkal régebbi problémára hívta fel a figyelmet. Elmondása szerint a Március 15. téri garázssor előtt rendszeresen úgy parkolnak, hogy az első négy-öt garázs elé a tulajdonos nem tud beparkolni, mivel a jobb helykihasználás érdekében a kocsik ferdén állnak, ezzel pedig megakadályozzák, hogy a tulajdonosok ráfordulhassanak a garázsukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!