Hírek

2017.06.06. 16:45

Három gyémánt a Ság vonzásában

CELLDÖMÖLK - Városmarketing gyémánt díjakkal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség Celldömölköt. A szakmai kitüntetést Budapesten adták át a pályázóknak.

Gyuricza Imre

A komplex városmarketing-tevékenység elismeréseként háromszoros Városmarketing gyémánt díjas lett Celldömölk az országos városmarketing-pályázaton: az önkormányzat a VulkánSág Szíve rendezvénnyel, a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület a város gyógyhellyé nyilvánításához kapcsolódó turisztikai szolgáltatásokkal, a Kemenes Vulkánpark pedig a Nyerj osztálykirándulást! akcióval nyerte el a kitüntető címet.

A díjat Hinora Ferenctől és dr. Piskóti Istvántól a Kemenes Vulkánpark nevében Söptei Eszter igazgató, a turisztikai egyesület nevében Beni Judit elnök és Döméné Király Gabriella menedzser, az önkormányzat nevében pedig Tulok Gabriella hivatali referens vette át
Fotó: Gyuricza Imre

A pályázatra 76 nevezés érkezett, a szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a hatásosság és a hatékonyság szempontjai alapján értékelte. Fehér László polgármester örömmel emelte ki, hogy a turisztikai fejlesztések, szolgáltatások, a rendezvények kapcsán egyre ismertebb a város és a VulkánSág-brand, amely pozitív hatással van Celldömölk megítélésére.

A szakmai díjat Hinora Ferenctől, az MMSZ elnökétől és dr. Piskóti Istvántól, a szakmai zsűri elnökétől a Kemenes Vulkánpark nevében Söptei Eszter igazgató, a turisztikai egyesület nevében Beni Judit elnök és Döméné Király Gabriella menedzser, az önkormányzat nevében Tulok Gabriella hivatali referens vette át.

A díjjal járó gyémánt védjegyet egy évig használhatja a város. Az elmúlt évben elnyertekkel együtt az ötszörös díj a tizedik helyet jelenti az országos listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!