Hírek

2015.01.03. 12:12

Intenzív osztályon fekszik Hujber Ferenc

Hujber Ferenc a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályán fekszik, adta hírül a Blikk.

Nagy Ildikó

A szombathelyi születésű színész szilveszter éjjel lett rosszul, az újságírók nem tudták elérni, telefonja állítólag ki van kapcsolva, felesége viszont megerősítette, hogy az intenzíven fekszik keringési rendellenesség miatt. A lap szerint Hujbernek több lelki, egészségügyi problémája is volt tavaly: augusztusban Bajor Imre halála borította ki. "Gyászában és elkeseredésében fényes nappal a nyílt utcán egy parkolóban a földre ülve ordítozott, cigarettázott és ivott. A színész akkor sokat kockáztatott, hiszen már a második bőr alá ültetett kapszula volt a testében, ami vállalt alkoholizmusa megfékezését szolgálta" – írja a Blikk.

Ugyancsak a lap információi szerint októberben stressz okozta idegi fáradtság miatt vonult be önként a kórházba, éppen akkor, amikor felesége, Cinthya mindenórás volt második gyermekükkel. December végén fellépése előtt lett rosszul, elment a hangja, és mentőt kellett hívni hozzá. Hujber Ferencet december közepén láthatta a szombathelyi közönség, akkor A kaktusz virága fogorvosaként lépett az MMIK színpadára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!