Hírek

2014.07.18. 13:29

Jánosházi lány a legszebb 16 magyar ifjú hölgy között

Jánosháza - Stankovics Beáta, Jánosháza szülötte, Vas megye büszkesége Magyarország legszebb tizenhat lánya közt van a Magyarország Szépe versenyben. Döntő 2014. július 20-án, vasárnap este nyolc órakor az M1-en és a Duna Word-ön.

Merklin Tímea

Stankovics Beát négy évvel ezelőtt láthattuk már a Miss Wellness Szépe 2010 regionális verseny döntőjében, ahol szombathelyi egyetemistaként szerepelt az udvarhölgyeivel. A jánosházi lány fejére került a korona, és elnyerte a Wellness Szépe királynője címet.

2011-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem többfordulós szépségversenyét nyerte meg Bea, akiről akkoriban az a hír járta, hogy otthon titkolta, hogy jelentkezett a versenyre. Bizonyára annál nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy a több városban megtartott elődöntők után, a legjobb 14 lány közül ő nyert. Ezzel az első helyezéssel ő képviselhette a NYME-t az országos Főiskolák Szépe és Mr. College versenyen.

Most vasárnap láthatjuk őt a televízióban, a Magyarország Szépe verseny döntőjén, ahol 15 vetélytársa van.

A 20 éves jánosházi szépség a celldömölki Berzsenyi gimnáziumban érettségizett, majd SEK-re járt, ahol felsőfokú OKJ-s képzésben tanult sport kommunikátornak. Jelenleg a budapesti Gazdasági Főiskola szombathelyi szakán hallgat számviteli szakügyintézést. Tervei között szerepel, hogy a szak elvégzése után még elvégezné a könyvelő szakot is. Ez újabb két éves tanulást jelentene a főiskolán. November szépe hobbija a tájfutás, a lovaglás és a sütés.

Stankovics Beáta 2011-ben a Vas Népe szépségversenyén november szépe volt, s 2012-ben indult a döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!