Hírek

2015.05.07. 14:33

Játékot és robogót is nyert

Szombathely - A 83 esztendős Németh János nyerte Mozaikkereső játékunk fődíját, egy robogót, amelyet tegnap kapott meg.

A Pannon Lapok Társaságának mind a négy megyei napilapjában zajlott a játék, és a sors egy vasi játékosnak kedvezett. Németh János több mint ötven éve előfizetője a Vas Népének és jogelődjének, és mindennap elolvassa a lapot: a nap lányával, a napi viccel és az időjárással kezdi. A robogót nem ő használja majd, hanem a vele együtt élő unokái, akikből egyébként hét van. Az idős nyugdíjas egyébként rendszeresen játszik Mozaikkeresőt.

Németh János és Varga József a robogó kulcsának átadásakor. Fotó: Szendi Péter

Nyereményét Varga József, az El Mundo Kft. ügyvezető igazgatója és Mehlhoffer Tamás, a Vas Népe digitális főszerkesztője adta át.

A Mozaikkeresőnek nem csak fődíja volt, hanem további értékes nyereményeket is kiosztottunk. A szerencsések értékes kapszulás kávéfőzőket, egy wellness hétvégét a balatonalmádi Ramada hotelbe, ketten pedig Prestigio tabletet nyertek, amelyeket csütörtökön a Vas Népe székházában vehettek át.

A játék szerencsés nyertesei: Horváth Károly, Pócza Péter, Kósa Ferencné, Bánfi Miklósné, Tóthné Felber Katalin, középen Mehlhoffer Tamás, a Vas Népe digitális főszerkesztője. Fotó: Szendi Péter

Rendszeres játékosainknak nem kell elkeseredniük, hiszen – amint megszokhatták – folyamatosan lehet nyerni akcióinkkal, és az év folyamán a Mozaikkeresővel is találkozhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!