Hírek

2017.02.08. 17:39

Készpénzt, bankkártyát és slusszkulcsot lopott egy szombathelyi férfi - három órán belül elfogták

A 24 éves férfi egy nő lakásából lopott készpénzt, bankkártyát és slusszkulcsot, majd az autóját is kinyitotta, de abból végül nem vitt el semmit.

Vas Népe

Egy Szombathely belvárosában parkoló gépkocsi tulajdonosa kérte a rendőrök segítségét kedden, mivel elmondása szerint egy számára ismeretlen személy el akarta vinni a az autóját. A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy az idegen előbb besurrant az asszony lakásába, és onnan készpénzzel, bankkártyákkal és egy, az asztalon talált indítókulccsal távozott.

Ezt követően kinyitotta a ház előtt parkoló jármű ajtaját, de nem vitt el belőle semmit, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták és előállították a 24 éves helyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. K. D. Jánost kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!