Hírek

2010.09.28. 22:52

Mesterházy: ébresztő Magyarország!

Ébresztő Magyarország! - szólította fel a választókat Mesterházy Attila, az MSZP elnöke kedden Debrecenben.

MTI

A szocialista politikus egy lakossági fórumon, s az azt megelőző sajtótájékoztatón arra kérte a választókat: mérlegeljenek, mit ígért, s az ígéretekből mit tartott be eddig a Fidesz? Mesterházy Attila szerint, ahogy a Fidesz az országgyűlési választások után sem tartotta be ígéreteit, most is a választók átverésére készül.

Október 3-a után pedig jön a feketeleves - tette hozzá a politikus.

A szocialista pártelnök-frakcióvezető emlékezetett rá, hogy a Fidesz megválasztása esetére pénzt ígért a pedagógusoknak, a rendőröknek, az egészségügyben, a szociális szférában dolgozóknak, de az ígéretekből semmi nem lett.

Egy helyre került csupán pénz: "Orbán Viktor testőrparancsnoka 10 milliárdot kapott, hogy létrehozza az Orbán-gárdát" - mondta a pártelnök, szavait a fórumon jelenlévő mintegy hatvan résztvevő hangos egyetértése kísérte.

Mesterházy Attila ismételten arra kérte a választókat, mérlegeljenek: azt tette-e a Fidesz, amit eddig ígért, s jó-e "ha minden hatalmat ugyanabba a kézbe tesznek", amely kontroll nélkül működhet.

Fontosnak nevezte az MSZP minél nagyobb ellensúly szerepét, s kérte a választókat, így a debrecenieket is, hogy vasárnap szavazzanak az MSZP jelöltjeire. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!