Hírek

2007.05.22. 02:25

Őrségi négyes az Operaházban

Őriszentpéter (van) - Az Őriszentpéteri Körzeti Általános Iskola több tanulója interaktív operaórán vett részt a Magyar Állami Operaházban. Az ország ...

Varga Nóra

Őriszentpéter (van) - Az Őriszentpéteri Körzeti Általános Iskola több tanulója interaktív operaórán vett részt a Magyar Állami Operaházban. Az ország 64 iskolájából, Vas megyéből egyedül az Őrségi négyesfogat csapata kapott meghívást az interaktív operaórára. Bogdán Szilvia, Fábián Regina, Mester Anita és Simon Csilla mellett még további hat tanuló is elutazhatott az eseményre. Az őriszentpéterieket híres operaénekesek vették körül, az épület megtekintése után Mozartról és A varázsfuvola című operáról kaptak zenei áttekintést. A legmodernebb számítástechnikai eszközök segítségével játékos vetélkedőn vehettek részt a lányok, s bemutathatták a saját készítésű Papageno- és Papagena-jelmezeket is, melyek tetszést váltottak ki a zsűriből. Végezetül az énekesek a híres kettőst is elénekelték a meghívottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!