Horoszkópok

2012.05.19. 22:01

Heti horoszkóp - Mi jósolnak Önnek a csillagok a jövő hétre?

Nézze meg, milyen hét vár Önre május 21. és május 27. között!

Vas Népe

Kos - Kockázatos ötleteit, merész húzásait tartogassa szerencsésebb napokra. Csökkentse a lehető legkisebbre a súrlódási felületeket, mert meggyűlhet a baja a kedvesével. Néhány furcsa pletykára is felkészülhet.

Bika - Hajtania kell, csak később jön el a lazítás ideje. Egy családi esemény megszervezése kedves feladatot jelenthet. Párjával való kapcsolatát most a közös célért való összefogás jellemzi, s ha néha el is ragadja a fantáziája, ő visszahúzza a fellegekből.

Ikrek - Már nem kell annyi akadályon átverekednie magát. Változatos programot, élvezetes társaságot ígérnek a csillagok. Az, hogy ezek a kapcsolatok mennyire lesznek tartósak, illetve belezavarnak-e már meglévő tartós kapcsolatába, nagymértékben öntől függ.

Rák - A hét második felében mások mulasztása és irigyei aknamunkája miatt érheti kellemetlenség. Végre itt az alkalom, hogy felpezsdítse kissé sivárrá vált szerelmi életét. Csak attól az egytől óvakodjon, hogy a végén még önnek is sok legyen a jóból.

Oroszlán - Legyen bátor, vegye kezébe az irányítást! A héten ismét felmerülhet: család vagy karrier? Nem lehetetlen mindkettőt akarni. Akár egyszerre is. Élete legszebb, legtermékenyebb időszaka előtt áll. Nyújtsa ki a kezét!

Szűz - Ezen a héten semmi kíméletet nem fog tapasztalni a munkahelyén. Kissé borúlátó lett mostanában. Talán van is némi alapja a búslakodásnak, a párkapcsolatban nem úgy alakult a sorsa, mint remélte volna.

Mérleg - Hajlamos lehet arra, hogy túlvállalja magát. Rájöhet, hogy hiányzik valami a párkapcsolatából, amitől képtelen magát igazán jól érezni benne. Kesergés helyett fedje fel a vágyait a partnerének.

Skorpió - Ha nem vigyáz, megint túlvállalja magát a munkahelyén. Már megint ön viszi a terheket mások helyett. Tanuljon meg végre nemet mondani. Ha szembenéz végre önmagával, rájöhet, mitől is szenved igazán.

Nyilas - Nem biztos, hogy mindenben ön lát tisztán, hogy önnél van a végleges igazság. És ha igen, akkor is hagynia kell, hogy a másik magától jöjjön rá erre. Veszekedésekre, nézeteltérésekre kerülhet sor párjával a héten, azonban nem kell minden konfliktusba belemennie.

Bak - Amit tegnap megfogadott, azt mára mintha már el is feledte volna? Nagy az esély rá, hogy a hét közepén megbánt valakit, méghozzá épp azt, aki önhöz a legközelebb áll. Legyen egy kissé kevésbé önérzetes, és akkor talán elkerülhető a konfliktus. Le a megrögzöttséggel!

Vízöntő - Egy barátja furcsa munkaajánlattal áll elő. Gondolkozzon el az érvein. Talán nem is olyan sületlenség, amit mond. Mostanában rá van utalva kedvese támogatására. Talán természetesnek veszi, de azért nem árt, ha időről időre nem felejti el megköszönni neki (szavakkal vagy tettekkel).

Halak - Elvonulásra, merengésre szólítják önt a csillagok. Szerelmi bánat ellen a legjobb orvosság, ha a munkába menekül. Sokat kell tanulnia is: a csillagok szinte követelik öntől a folyamatos átalakulást, fejlődést. Szerencsére ön modern ember, bírja az iramot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!