A hét ingatlana

2023.03.12. 11:30

Íme, egy földrengésbiztos luxus álomotthon Kőszegdoroszlón - fotók

A Kőszegdoroszlón kínált, 359 milliós, zseniális otthon többek között kiemelten földrengésbiztos.

vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Emellett persze sok más szempontból, például energia optimalizációja miatt is elképesztően vonzó. Lássunk egy luxus házat a helyi ingatlan kínálat választékában!

“Eladásra kínálunk Kőszegdoroszlón egy 2022-ben épült, minden igénynek megfelelő, 200 nm-es, 6332 nm területen fekvő exkluzív családi házat. [...] Egy természetes otthon az energiatakarékosság és környezettudatosság jegyében! Az ingatlan nagypaneles készház, minősített, kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. A külső és belső falakban egyaránt nagy térfogat-sűrűségű szigetelést alkalmaztak, amely a jó hőszigetelés mellett rendkívül jó hőtárolást és kiváló hangszigetelést eredményez. Télen kiváló energiamegtakarítás, nyáron kitűnő hővédelem. Falszerkezetei páradiffúzió tekintetében nyitott rendszerek, ez összhangban áll a fa tartóváz természetes tulajdonságaival és egyúttal egészséges, kellemes belső klímát biztosít lakói számára. Vázszerkezete minősített, gyalult, műszárított, hossztoldott ausztriai lucfenyő. A ház szerkezete kimagaslóan földrengésbiztos. A beépített anyagok tulajdonságai lehetővé teszik az úgynevezett „lélegző” rendszer kialakítását, ezáltal a fal-, födém- és tetőszerkezet teljes átszellőzését, ami a tartó faváz hosszú élettartamát garantálja. Külső felületkezelése ún. hőszigetelő vakolatrendszerrel készült, ez egy prémium kategóriás, légáteresztő hőszigetelés. (50 év szerkezeti garancia!) A tető napelemmel ellátott.

Részletek

A ház lelkét egy impozáns, nyitott födémes konyha-étkező-nappali alkotja, melyből a faltól-falig tartó, három rétegű műanyag, óriási üvegfelületnek köszönhetően csodálatos panoráma tárul elénk a Kőszegi-hegységre. A DNY-i tájolás nappal napfényben fürdő, világos, tágas tereket kölcsönöz, az esti órákban pedig a bíborszínű naplementében gyönyörködhetünk. Egyedileg tervezett, gépesített konyhabútor került beépítésre, edzett üveg hátfallal, Lechner kvarckő munkapulttal. Az otthon hangulatát tovább fokozza az itt elhelyezett kandalló kályha, mely a hideg téli napokban meghitt melegséget áraszt.

A további helyiségek a közlekedőből nyílnak, négy szoba, mind külön, telefonról irányítható wifi-s termosztáttal ellátott. A házban két, exkluzív bútorokkal felszerelt fürdőszoba van: egyik fürdőkáddal és zuhanyzóval, másik zuhanyzóval és egy 6-8 személyes finn szaunával, pihenőrésszel kialakítva. Mindemellett helyet kapott egy háztartási helyiség, beépített, gépesített bútorral. Az ingatlan tetőtere további lehetőségként beépíthető. Az otthon fűtéséről elektromos padlófűtés és elektromos radiátorok gondoskodnak, hűtését légkondicionálók biztosítják. Az egész épületet a prémium minőségű anyagok használata és a precíz kivitelezés jellemzi. [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!