rendőrségi összesítő

2018.04.26. 08:41

Súlyosan sérült egy püspökmolnári férfi szerdán

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

police.hu

Ezen kívül a rendőrség munkatásainak – az elmúlt 24 órában – további három, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. április 25-én, Rum és Gyanógeregye között, ahol két gépjármű ütközött össze. Egy zsennyei férfi traktorral közlekedett Zsennye felől, amikor a 8702-es és a 87102-es számú utak kereszteződésében nekiütközött egy másik járműnek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy 21 éves püspökmolnári férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Szombathelyi Rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. április 25-én egy bejcgyertyánosi lakost igazoltattak Sárváron. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 37 éves férfivel szemben a Szombathelyi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.- így összesítette a nap történéseit a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!