Rendőri intézkedések

2019.05.02. 11:01

69 éves sofőrt kapcsoltak le a rendőrök ittas vezetésért Hosszúperesztegen

A járőrök igazoltatás után két körözött hatósági jelzést találtak egy autóban Celldömölkön.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Illusztráció

A járőrök 2019. május 1-jén egy személygépkocsival közlekedő sárvári lakost igazoltattak a 8-as számú főúton Hosszúpereszteg térségében. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 69 éves férfi alkohol fogyasztását követően vett részt autójával a közúti forgalomban, amit a későbbi vizsgálatok is igazoltak, ezért előállították. A sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást – írja hivatalos oldalán az Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2019. május 1-jén egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Celldömölkön. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a gépkocsi csomagtartójában kettő, körözés alatt álló hatósági jelzést találtak, ezért a férfi előállították. A nyomozók a 38 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A járőrök 2019. május 1-jén egy sajókeresztúri lakossal szemben intézkedtek Celldömölkön. Munkatársaink megállapították, hogy a 33 éves férfi körözését a Miskolci Rendőrkapitányság – kiszabott pénzbírság be nem fizetése miatt – már korábban elrendelte, ezért a Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában