rendőri intézkedések Vas megyében

2019.01.25. 08:27

Hamis rendszámmal közlekedett a szombathelyi férfi, nem úszta meg

Ittas vezetőt, körözött személyt és hamis rendszámmal közlekedő sofőrt is igazoltattak az elmúlt 24 órában.

police.hu

Fotó: Illusztráció

A rendőrök csütörtökön egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Vasszécseny belterületén. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A járőrök ugyanaznap egy helyi lakost igazoltattak Szombathelyen. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi autójára egy másik gépjárműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel. A 45 éves férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Szintén csütörtökön Gérce belterületén egy helyi lakost igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során megállapították, hogy az Ajkai Rendőrkapitányság a férfi körözését már korábban elrendelte, ezért elfogták és őrizetbe vették – írja hivatalos oldalán a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában