Körmend

2013.05.03. 09:42

Rázsó-siker a tanulmányi versenyeken

Körmend - Országos tanulmányi sikereket értek el a Rázsó Imre Szakközépiskola diákjai. A mezőgazdaság, illetve az élelmiszer-és vegyiáru területén jeleskedtek.

Kozma Gábor

A mezőgazdasági gépszerelők, gépjavítók baktalórántházi Szakma Kiváló Tanulója versenyének döntőjébe két tanuló, Bakó Balázs és Kaczor Dániel szerepelt. Bakó Balázs második lett, s ezzel mentesült a szakmai vizsga alól. Elnyerte a verseny gyakorlati külön díját is. Kaczor Dániel pedig kérheti vizsgajegyének megállapítását a modulonként elért teljesítménye alapján. A tanulók felkészítését a műszaki munkaközösség tagjai segítették, Bujdosó Gábor mérnöktanár irányításával. Az élelmiszer-és vegyiáru- eladók Szakma Sztár fesztiváljának Budapesten megrendezett elődöntőjébe két tanuló, Hegyi Boglárka és Szatmári Szilvia jutott be. Felkészítésüket László Katalin tanárnő irányította, a döntőben pedig Hegyiné Bedőcs Ágnes volt a segítségükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!