Körmend

2014.08.15. 19:45

Életek és ételek fotói Körmenden

Körmend - A Körmendi napok ötnapos rendezvénysorozatának egyik kiemelkedő rendezvénye a helyi fotósok alkotásaiból összeállított Életek és ételek című kiállítás.

Hat körmendi fotós tett eleget a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár arra vonatkozó felkérésének, hogy készüljenek fotók az élet és az étel kapcsolatának bemutatásáról. H. Vörös Márta, az intézmény igazgatója péntek este hat órakor méltatta Benkő Beáta, Jámbori Tamás, Jene Sándor, Nagy Georgina és Mázsár Miklós képeit. A saját fotóiból is került a falakra, de ezekről alig ejtett néhány szót. Nyitó beszédében arra hívta fel az érdeklődők figyelmét, hogy egy egyszerű étel miképp válik műalkotássá, vagy épp a felhőtlen öröm forrásává egy tányér gulyásleves.

A felhőtlenségre amúgy is szüksége van a rendezvénysorozatnak ezen a záporokban bővelkedő héten, épp ezért kívánta beszéde végén, hogy a Körmendi napokon mindenki sodródjon az árral, mármint a programokéval. A Rába talán hamarosan tetőzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!