Körmend

2016.08.08. 12:12

Milyen vagyok, Istenem? - Erre is keresték a választ a diákok a körmendi táborban

A nyár a könnyed diákegyüttlétek ideje. A helyi evangélikus közösség hittantábora nem csak erről szólt.

Kozma Gábor

Milyen vagyok, Istenem? - Válaszkeresés az evangélikus hittantáborban: így fejezhetnénk  ki  címszavakban az idei összejövetel lényegét. Az előzményekhez tartozik, hogy a Körmendi Evangélikus Egyházközség évről évre megrendezi nyári hittantáborát.

Az idén július végén vehettek részt a gyerekek az ötnapos napközis táborként működő hitmélyítő programon. Benedek János evangélikus lelkész a komoly tartalmakat is felvető esemény kapcsán elmondta, hogy reggel templomi áhítattal indult a nap, majd a gyermekek érdeklődési körének megfelelő játékokkal, valamint bibliai témájú vetélkedővel folytatódott.

A játék sem maradhatott ki a színes hittantábori programokból (Fotó: Jámbori Tamás)

 

Ennek keretében a Milyen vagyok, Istenem? - kérdésre keresték a választ. Természetesen a daltanulás, közös éneklés sem maradhatott ki annak a 24 gyermeknek a programjából, akikkel négy felnőtt és két közösségi szolgálatos diák foglalkozott. Volt batikolás, agyagozás és virágkötés is. A gyermekek étteremben ebédeltek, majd visszatérve a táborba az egész délutánt ott töltötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!