Kosárlabda

2008.12.31. 03:29

Orvostól orvosig

<b>Szombathely </b> - A Falco saját nevelésű kosarasa, Feigl Imre szívproblémák miatt december 15-e óta nem edzhet. A napokban Kaposváron járt orvosi vizsgálaton a kosaras.

Tóth Gábor

- Jó fél napot eltöltöttem a kaposvári kórházban - tájékoztatott Feigl Imre. - Először egy ultrahangos vizsgálaton estem át, majd következett az EKG, végül az MR. Az orvos elmondta, látja, hogy a jobb kamrám nagyobb, mint a bal, de szerinte rendesen működik a szívem. A rögtönzött diagnózisa szerint sportolhatok. Fél év múlva kellene viszajönnöm egy kontrollra, akkor már kiderülne, hogy milyen hatással van a sport a szívemre, kialakul-e elváltozás. A hivatalos eredményeket három-négy nap múlva kapom meg, addig persze még változhat az orvos véleménye. Megyek még Zalaegerszegre, valamint a Sportkórházba is - mindkét helyen újabb vizsgálatok várnak rám. Az ered-ményeket majd összegzik a Sportkórházban, és ott mondják ki a végső szót: hogy sportolhatok-e vagy sem.

- Mindenesetre a kaposvári diagnózis megnyugtat egy kicsit. Reménykedem, hogy nem kell abbahagynom a kosárlabdát. Január közepére valószínűleg minden kiderül, addig megpróbálok türelmes lenni. Sokan szorítanak nekem, ami nagyon jólesik, sokat segít most - zárta szavait Feigl Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!