Kosárlabda

2009.09.15. 02:28

Kikapott a Falco a Komarno elleni edzőmeccsen

Komárom - Elszenvedte első vereségét a felkészülési időszakban a Falco KC A-csoportos kosárlabdacsapata. A szombathelyiek a Komárom vendégeként maradtak alul 96:78-ra.

Tóth Gábor

MBK Rieker Komarno- Falco-Szova KC Szombathely 96:78 (26:16, 22:24, 22:18, 26:20). - Komárom, 300 néző, felkészülési kosárlabda-mérkőzés, vezette: Janal, Margala, Lamos (szlovákok).

Komarno, legjobb dobók: Salamon 20/9, Gudelj 15/3. Edző: Ivan Fulgosi.

Falco: Kálmán 17/9, Morris 17/9, Wilson 8, Kazlauskas 18/15, Horváth Z. 11/3. Csere: Pankár -, Krasznai -, Borszéki -, Kiricsi 3/3, Szanati -, Hajmásy -. Edző: Déri Csaba.

A vírusos betegségéből felépült Borszéki Csaba játékra jelentkezhetett, közel tíz percet töltött a pályán.

A rendkívül összeszedett, agresszív hazaiak rögtön nekiestek a Falcónak, igyekeztek bizonyítani, hogy komolyan veszik a visszavágót. A szombathelyiek nem adták meg magukat, így sokáig kiélezett csatát vívtak a felek, a sárga-feketék többször is tíz pont alá tornázták hátrányukat. Ám a Komarno a hajrát jobban bírta, így - megérdemelten - győzött.

- A Komárom három héttel korábban kezdi a bajnokságot, jobb formában van, mint mi - értékelt Déri Csaba, a Falco trénere. - Nekünk még csiszolgatni kell a játékunkat. A fiúk azt nyújtották, amit a felkészülés ezen szakaszában lehet. Hasznosnak ítélem a Komárom elleni meccseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!