Kosárlabda

2009.09.10. 02:29

Percre pontos Falco-program

Szombathely - Elkészült a Falco végleges, percre pontos felkészülési programja. A szombathelyi kosarasok pályára lépnek a Krasznai-kupán, a Göcsej-kupán, és utaznak Csehországba is.

Tóth Gábor

- A klubvezetés minden követ megmozgatott azért, hogy a Göcsej-kupa egyik mérkőzését Szombathelyre hozza. Szerencsére az erőfeszítéseket siker koronázta, a nyitómérkőzésen a Sopront fogadhatjuk hazai pályán, így a szurkolóinknak nem kell utazniuk - tudtuk meg Pichler Gergelytől, a Falco-Szova KC Szombathely technikai vezetőjétől. - Ugyancsak komoly eredmény, hogy részt vehetünk egy erős csehországi hármas tornán is. A BK Pardubice meghívását fogadtuk el. Szakmailag mindenképpen szerencsés, hogy a felkészülés hajrájában erős, cseh első osztályú csapatokkal meccselhetünk. Sportdiplomáciai tőkét is remélünk a cseh kalandtól: nyitunk a nemzetközi porond felé, igyekszünk gyümölcsöző kapcsolatakot kiépíteni.

Felkészülési program, szeptember 12., szombat, 19.30: Falco-Sopron. Göcsej-kupa, Zalaegerszeg, szeptember 17., csütörtök 18.00: Falco-Sopron (Szombathely!). Szeptember 18., péntek, 13.45: Mosir Krosno (lengyel)-Falco. Szeptember 19., szombat, 18.00: ZTE-Falco. Szeptember 20., vasárnap: helyosztók. Krasznai-kupa, Sopron, szeptember 24., csütörtök, 19.00: Falco-Klosterneu- burg (osztrák). Szeptember 25., péntek, 17.00: SMAFC-Falco. Szeptember 26., szombat, 18.00: Falco- Sopron. Hármas torna, Csehország, Pardubice, szeptember 29., kedd, 18.30: BK Pardubice-Falco. Podebrady, szeptember 30., szerda, 18.00: Karma Basket Podebrady-Falco.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!