Kosárlabda

2009.10.30. 07:02

A bajnok otthonában játszik a Körmend

A MJUS-Fortress Körmend kosárlabdacsapata ma 18 órától a bajnok Atomerőmű otthonában lép pályára. A vasiak még nem számíthatnak az új szerzemény, Alekszejev játékára.

Vastag Nándor

 

- Ellenfélként először térek vissza Paksra, ami biztosan furcsa lesz. Sok barátot szereztem a városban, a mai napig jó kapcsolatban vagyok emberekkel. Tüske nincs bennem, az ott eltöltött időszak szép fejezet volt az életemben - fogalmazott Sabáli Balázs. - Remélem, küzdelmes és szoros mérkőzést tudunk játszani az Atommal, s akkor győzelmi esélyeink lehetnek. De azzal is tisztában kell lenni, hogy a bajnokcsapat otthonában lépünk pályára. Légiósait ugyan lecserélte, de az új szerzemények is jók, a magyar vonalon pedig Horváth Ákossal és Körtélyesivel erősödtek.

Fizikálisan erős, magas kosarasaik vannak, így a palánk alól sok pontot szereznek. Nagyon fontos lesz tehát a védekezés, de a jó eredményhez támadásban is mindenkinek a maximumot kell nyújtania. Bízom benne, hogy a múltkori győzelem is felszabadított néhány gátat a játékosokban.

Mivel nem gondolkodunk két légiós centerben, így Graham helye adott, a negyedik hely pedig Diakitéé lesz. Alekszejev bokája az első, keddi edzésen kificamodott, szerdán nem is tudott tréningezni, csütörtökön pedig egyénileg mozgott. Egyelőre úgy tűnik, ő marad ki, amit meg is beszéltem vele, nem érdemes kockáztatni egy komolyabb sérülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!