Kosárlabda

2011.06.25. 02:29

Németh aláírt: egyéves szerződés az irányítóval

Felgyorsultak az események, megszületett az írásbeli megegyezés: Németh István marad a MJUS-Fortress Körmend kosárcsapatánál.

Vastag Nándor

Tegnapi számunkban még arról számoltunk be, hogy Németh István és a körmendi vezetőség között elvi megegyezés született a folytatásról. A megállapodás aláírását a szerződéstervezet néhány pontban történő finomítása után másfél hét múlva ígérték a felek, amikor a 31 éves irányító hazatér nyaralásából. Azonban a tulajdonos, Szabó-Forrai Zsolt még a játékos elutazása előtt szerette volna tisztázni az ügyet, és egy csütörtök éjszakába nyúló tárgyaláson sikerült is dülőre jutni a kérdéses pontokban. Pénteken a menedzser is szignálta a dokumentumokat, ami azt jelenti, Németh István a következő szezonban is a körmendi csapatot erősíti.

- Fontosnak tartottam, hogy a három hete zajló tárgyalások még Németh István elutazása előtt nyugvópontra jussanak. Mivel mindketten Budapesten voltunk, így a kérdéses dolgok tisztása után alá is tudtuk írni a szerződést. Ezzel a csapatépítésben újabb fontos lépést tettünk - fogalmazott Szabó-Forrai Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!