Kosárlabda

2015.11.08. 17:32

Húsz pontot vert ellenfelére a SZoESE

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában a SZoESE-Sportiskola magabiztosan győzte le a Baját.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola_ Bajai NKK 70-50 (17-19, 20-14, 12-10, 21-7). Szombathely, 100 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Benedek, Földesi.

SZoESE: Gusztafik 10, Czinder 19/6, Szabó-Haklits 13/6, TÓTH T. 11, Uszkai 2. Csere: Gyuricza , FEIGL 9, Németh K. 2, Simon , HAJDINÁK 4. Edző: Kozma Tamás.

Baja, legjobb dobók: Kucsora 27/1, Ferencz 13.

Hajdinák Kitti bátran játszott
Fotó: SZoESE

A Baja megerősített, átalakult csapattal érkezett, az első negyedben meg is lepte esélyesebb ellenfelét. A második etapban az ismerkedés után viszont már a szombathelyiek diktálták a tempót, remekül védekeztek, pontosan támadtak, átvették az irányítást, a vezetést (20. perc: 37-33). Fordulás után is az történt a pályán, amit a rendkívül szervezett, motivált SZoESE akart, a vendégek pedig egyre nehezebben tartották a lépést (30. perc: 49-43). A negyedik negyedben pedig már csak egy csapat volt a pályán. A SZoESE nem lassított a tempón, a szakmai stáb sokat rotálta a játékosokat, több jó egyéni teljesítmény is akadt hazai oldalon. Végül a házigazda felőrölte ellenfelét és biztosan nyert.

Kozma Tamás: - A szezonban most játszottunk a legjobban, kezd összeállni a csapat, kezd formába lendülni a társaság ami biztató a jövőre nézve. A győzelmünket elsősorban a stabil védekezésünk eredményezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!