Kosárlabda

2009.09.30. 14:07

Marad a ZTE kosárcsapatának főszponzora

Zalaegerszeg - Bár a férfi kosárlabda-bajnokság csak szombaton kezdődik, a zalaegerszegiek máris elkönyvelhettek egy sikert: névadó szponzorként újabb esztendőre maguk mellett tudhatják a Zalakerámiát.

MTI

A klub vezetői szerdán jelentették be, hogy megállapodtak a vállalattal, amely három éve támogatja a sportágat. Az első két idény eredményei - előbb a hetedik, majd a tizenegyedik helyen zárt a csapat - nem voltak túl rózsásak, a legutóbbi szezonban viszont már bronzérmet nyertek a helyi kedvencek.

"Bízunk benne, hogy a televíziós közvetítésekkel nagyobb lesz az együttműködés hírértéke, ez esetben megtérül a befektetett energia - mondta Márton Péter, a Zalakerámia Zrt. elnök-vezérigazgatója. - Most egy évre szóló megállapodást kötöttünk, és bár jelenleg még ennyi időre is nehéz tervezni, nem zárkózunk el a további együttműködéstől." 

Bodrogi Csaba sportigazgató hozzátette: a magyarok közül gyorsan megegyeztek a lejárt szerződésű Kámán Tamással és Gáspár Dáviddal, visszatért az amerikai Louis Hinnant és Calvin Watson, és jó húzásnak tűnik a szintén tengerentúli Kyle Wilson leigazolása is. Ezzel együtt a csapatnak nem lesz bérelt helye a legjobb négy között, így az első nyolc közé jutás a cél.

A sajtótájékoztatón szó esett arról is, hogy több közös meccset rendeznek a megyeszékhely női csapatával, a ZTE NKK-val. Így lesz ez már szombaton is, amikor a férfiak a Kaposvárt (19:00), míg a hölgyek a Ceglédet (16:45) fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!