Kőszeg

2016.05.04. 13:08

Két napig kosaraznak

Kőszeg - Nagyszabású kosárlabdatornával adózik a Magyar Speciális Olimpia Szövetség Rába István, a Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény két éve elhunyt igazgatója emlékének.

Tóth Gábor

Szombaton és vasárnap a kőszegi városi sportcsarnok (Béri Balog iskola) ad otthont a 15. Kőszeg Kupa-2. Rába István emléktornának. A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Kőszeg Wink Padlóhoki SC rendezvényére öt kosárlabdacsapat érkezik Budapestről, kettő Iváncról, a házigazda kőszegieket pedig négy együttes képviseli. A torna szombaton 10 órakor rajtol a divízionálással, 11.30-kor kezdődnek a csoportmeccsek. A nap zárásaként 18 órakor a Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény falán leplezik le Rába István emléktábláját. Vasárnap 8 órától 11-ig tartanak a helyosztók, majd ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul az országos speciális erőpróba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!