Kőszegszerdahely

2015.06.18. 09:55

Honvédelem és hadtörténet a középpontban - Kőszegszerdahelyi diákok sikerei

Kőszegszerdahely - Ólomkatona címmel hirdetett nemzetközi honvédelmi és hadtörténeti rajzpályázatot a honvédség és a székesfehérvári Társadalom Baráti Kör. A történelem iránt érdeklődő tehetséges diákoknak írták ki a pályázatot.

Némethy Mária

 

A nyertesek: Molnár Eszter, Molnár Dzsesszika és Molnár Salome Fotó: Kummerné Tóth Tímea

A színvonalas alkotásokból Nagyváradon, majd Székesfehérváron nyílt kiállítás. A díjátadó ünnepséget Székesfehérváron rendezték meg, számos kiválónak ítélt munkát jutalmaztak. A kőszegi Bersek József Általános Iskola kőszegszerdahelyi tagintézményének vizuális kultúra szakkörösei közül Molnár Dzsesszika 5. c osztályos különdíjat, Molnár Salome 6. c osztályos ezüstceruza díjat, Molnár Eszter 7. c osztályos tanuló bronzceruza díjat vehetett át alkotásáért. Felkészítő tanáruk Kummerné Tóth Tímea. A jutalmakat Spányi György székesfehérvári megyés püspök, Fukcsu Sándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának parancsnoka, Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester, Kecse Gabriella, a nagyváradi Tanoda Egyesület elnöke, valamint Kassai Béla, a Társadalom Baráti Kör elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!