Kőszegszerdahely

Kőszegszerdahely – Haboztak a falunapon a tűzoltók is: a fiatalabbaknak szóló habparti után még a polgármestert is parodizálták a falu színjátszói. Egy különleges kiállítást is láttunk.
Kőszegszerdahely - Több mint másfél millió forintot érő felszerelésnek örülhetnek a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai. Az ünnepélyes átadáson kiderült, hogy a bozsoki kollégáiktól védőruházatot is kaptak ajándékba.
Kőszegszerdahely, Kőszeg - Két cuki fotót találtunk a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont Facebook-oldalán: a második kissé megosztja a nézőközönséget, hiszen a pelyhes kis baglyok még elég csúnyácskák.
Kőszegszerdahely - Jól észrevehető a lényegre törő molinó az intézmény kerítésén: „Aláírásgyűjtés az iskoláért!” A hivatali döntések szerint ugyanis hamarosan végleg bezárhatja kapuit az öt település oktatási intézménye. A szülők még reménykednek.
Kőszegszerdahely - Már hagyománnyá vált a településen, hogy karácsony és húsvét előtt közös készülődésre invitálják az itt élőket. Idén sem történt ez másképp, szombaton rendezték meg a húsvéti játszóházat a közösségi házban.
Kőszegszerdahely – Dr. Seregély István nyugalmazott egri érsek az idén ünnepli pappá szentelésének hatvanadik évfordulóját. Ebből az alkalomból hálaadó gyémántmisét mutatott be a héten több helyen az egyházmegyében. A sort szeretett falujában, Kőszegszerd