felelevenítették közösen átélt élményeiket

2018.11.10. 14:55

Nyugdíjba vonult tűzoltók találkoztak Körmenden

A Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség állományából nyugdíjba vonult tűzoltók találkoztak november 9-én.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Körmend KvK

Az esemény a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felújított épületében vette kezdetét, ahol a nyugdíjas tűzoltókat Király Lajos tű. ezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője fogadta. A találkozón résztvevő 35 nyugdíjas tűzoltó megtekintette a felújított laktanyát és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság járműparkját. Nagy érdeklődéssel fogadták az országban három helyen üzemelő, Vas megyében egyedülálló riasztási rendszert és az elektronikus adatrögzítő programot.

Fotó: Körmend KvK

Az épület körbejárását követően egy közös vacsora vette kezdetét, amelyen egy perc néma felállással emlékeztek meg azokra a kollegákra, akik már nem lehetnek közöttünk. Ezt követően Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Az igazgató beszélt az elmúlt év jelentősebb eseményeiről, kiemelte a Vadása tónál történt példaértékű összefogást, a IV. Vas Megyei Tűzoltó Találkozót és a TFA Hungary legerősebb tűzoltók nemzetközi versenyét is. A vacsora elfogyasztása mellett a hajdani tűzoltók visszaemlékeztek a szolgálati idejükre és felelevenítették közösen átélt élményeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!