Külföld

2011.08.29. 05:19

Nyolc embert késeltek meg Tel-Avivban

A legfrissebb rendőri jelentés szerint nyolc, és nem öt embert sebesített meg egy palesztin fiatalember hétfő hajnalban Tel-Avivban.

MTI

Megkéselt egy taxisofőrt - akinek autóját ellopta -, majd ugyancsak másik hét embert, köztük rendőröket is. A kocsival egy nightclubhoz száguldott azzal a szándékkal, hogy emberekre támadjon. A szórakozóhelynél nekihajtott az ott lévő  rendőrségi úttorlasznak, majd kipattanva az autóból rendőröket és civileket késelt meg - közölte egy rendőrségi szóvivő. A sebesülteket kórházba szállították, egyikük állapota súlyos, a többiek közepesen súlyos vagy könnyebb sérüléseket szenvedtek el.

A rendőrök végül legyűrték a ciszjordániai Nábluszból való 19 éves ámokfutót, aki a dulakodás közben ő maga is megsérült. Egy rendőrségi szóvivő szerint tettét valószínűleg nacionalista indítékból követte el.

A szóban forgó lokálnál gyakoriak az alvilági összetűzések, de fokozott a rendőri jelenlét is, főleg azt követően, hogy az izraeli-palesztin határtérségben az elmúlt napokban érezhetően éleződött a feszültség.

OLDALTÖRÉS: Korábbi hírek

 

 

 

Egy palesztin férfi öt embert sebesített meg

Egy palesztin fiatalember öt embert sebesített meg hétfő hajnalban Tel-Avivban.

Miután birtokába kerített egy taxit előbb két személyt elgázolt, majd másik három áldozatát megkéselte. A sebesülteket kórházba szállították de egyikük állapota sem ad okot aggodalomra.

A rendőrök helyszínen lefogták a ciszjordániai Nábluszból való 19 éves ámokfutót, aki a rendőrökkel való dulakodás közben ő maga is megsérült. Egy rendőrségi szóvivő szerint tettét valószínűleg nacionalista indítékból követte el egy éjszakai szórakozóhely közelében, ahol gyakoriak az alvilági összetűzések, de fokozott a rendőri jelenlét is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!