Kultúra

2013.04.26. 14:42

A húsz- éveseké a világ!

Nincsen olyan, hogy legszebb kor. Minden kor a legszebb. Azért mégis, húszévesnek lenni talán a legeslegszebb.

Halmágyi Miklós

A világ kinyílik, a lehetőség korlátlan, az ember ereje teljében, tettre kész, teli kreativitással, ötletekkel. Húszéves és még bármi lehet belőle. Ennek a jegyzetnek a szomszédságában pontosan ilyen fiatalok fotóit láthatja az olvasó. Húszévesek, csakúgy, mint kiadónk a Pannon Lapok Társasága.

Két évtizede születtek - Együtt ünnepelnek a Pannon Lapok Társaságával

Hogy egy húszéves születésnapját ünneplő  médiavállalkozásra is igazak-e a fentiek, az persze kérdéses, de mi úgy véljük, hogy igen. Ha egy ilyen cég nem lenne elég nyitott, erővel, kreativitással, ötletekkel teli, nem lenne  tettre kész, s ha lehetőségei nem is korlátlanok, de munkatársai nem hinnének abban, hogy még bármi is lehet belőle, akkor már rég lehúzhatta volna a rolót.  Egy cégről nem lehet hagyományos értelemben véve portréfotót készíteni, de ha mégis, akkor  hasonló jellegű kép készülhetne a Pannon Lapok Társaságáról is, mint amilyenek ezen az oldalon láthatóak. Derűs, fiatal arcok, jövőbe vetett hit, nyitottság, látszik, hogy készen állnak mindenfajta kihívásra, s mást sem akarnak, mint bizonyítani, és eredményesnek lenni. S persze szerethetőek is. Nem ez a cél, de fontos ez is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!