Kultúra

2014.11.25. 11:08

Aranyos táncosok - A profik között is jól szerepel a BE-JÓ

Kőszeg - Remekeltek a BE-JÓ táncosai a Magyar Látványtánc Sportszövetség országos versenyén.

Némethy Mária

"A" kategóriájú, profi táncosok versengtek az ország minden pontjáról a Magyar Látványtánc Sportszövetség őszi kupáján Budapesten. A 139 produkcióból négy a kőszegi BE-JÓ Táncegyüttesé volt. Nagyon szép eredményekkel térhettek haza. Ezüst minősítést szerzett Tolnay Veronika szólóéneke, ő alig egy ponttal maradt le  az aranyról. Ugyancsak ezüst minősítést kapott a "Le a kalappal!" című dance show-pop tánc és a "Candy man" című mazsorett  produkció is - ez utóbbinál is csak 1,5 pont hiányzott az aranyhoz.

- A legszebb eredményt a BE-JÓ lányaim legújabb táncukkal, a Monti csárdással érték el, amelyet aranyra értékelt a zsűri. Ez a tánc meghívást kapott a bajnokok gálájára is, melyet felvett a Duna Televízió, úgyhogy láthatja majd mindenki - újságolta Horváth Márta, a BE-JÓ Táncegyüttes művészeti vezetője.

A felső sorban balról  Lőrincz Barbara, Darnai Diána, Faragó Regina, Szlávits Kitti, Hudák Sarolta,a  középső sorban Bak Hanna, Bánadi Andrea, Baranyai Katalin, Dan Patrícia, Tolnay Veronika, elől térdel: Kálmán Lilla. Fotó: BE-JÓ Táncegyüttes

A táncosok két hét múlva újabb megmérettetésre, a XXVII. Zuglói Országos Amatőr Táncverseny Mikulás Kupájára indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!