Kultúra

2015.08.03. 09:14

Zivatar áztatta az Iseumi Szabadtéri Játékok Miller-estjét

Születésnapi köszöntővel, AC/DC-vel és esővel fűszerezett koncerttel búcsúztatta az Iseumi Szabadtéri Játékok idei szezonját Miller Zoltán.

- Jövőre a szervezést és a marketinget is előbb kell elkezdeni – vonta le a következtetéseket a programsorozattal kapcsolatban Kiss Barna, az Iseumi Szabadtéri Játékokat szervező Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója. Majd hozzátette: bízik abban, hogy világsztárok és szuperprodukciók nélkül is lehet értékes előadásokat létrehozni a kultúrára nyitott érdeklődők számára. A látogatottsági adatokról pontos összegzés csak a későbbiekben várható, de a foghíjas nézőtér így is magáért beszélt az előadásokon.

Aki mégis jegyet váltott a vasárnap esti koncertre sem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen Miller Zoltán előadásának első perceiben el kezdett szemerkélni az eső, majd egy óra elteltével komoly zivatar zúdult a vasi megyeszékhelyre, így az Iseumban felállított helyszínre is. Mivel a koncert hangsúlyosabb fele lezajlott, esőnapja nem lesz az programnak. A színész-énekes ennek ellenére is hozta a formáját: szórakoztatott és csábított. Elhangzottak jól ismert slágerek az Emberek zenekartól, és igazi újdonságok is készülő nagylemezükről. Az estét Máté Péter-klasszikusok és Fenyő Miklós dalai tették igazán kerekké – ha már több száz előadáson alakította Miller a színpadon a rock'n'roll legendát. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy Ullmann Mónika is emlékezni fog erre a koncertre, hiszen Miller telefonon keresztül, a közönség bevonásával köszöntötte fel őt születésnapja alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!