Kultúra

2017.09.07. 17:50

Programajánló a hétvégéhez Vas megyében

Kultúrális programra vágyik? Íme, ez lesz a hétvégén Vas megyében:

Vas Népe

Szeptember 8.

 

Sárvár. A Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtárban kiállítás nyílik Sófalvi János munkáiból pénteken 17 órakor. A Marokkó című kiállítást Benkő Sándor fotóriporter nyitja meg.

Szeptember 9.

 

Szombathely. Az Agora - MSH-ban szombaton 8-12 óráig Hacuka közösségi vásár lesz. Ha hiányzik még valami az óvoda- és iskolakezdéshez, vagy csak az őszi ruhatárat szeretnénk kicsit felfrissíteni, érdemes lesz ellátogatni ide. A használt holmik mellett számtalan új árucikk, illetve saját készítésű ékszer és ajándéktárgy is megtalálható a kínálatban. A kisgyermekes családokat külön játéksarok várja.

Dénes Emőke és Kovács Bálint a Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) című darabban Fotó: Nagy Jácint

Szeptember 10.

 

Szombathely. MMIK Mesebolt Bábszínház kamarateremében bábelőadás lesz vasárnap 10 órakor. Dániel András: Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) - a Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkcióját mutatják be. A matiné-előadásra 4 éves kortól várják a gyermekeket.

Szeptember 11.

 

Szombathely. Hétfőn 18 órakor Indiai lát-kép címmel kiállítás nyílik a Café Freiben. Kertész Zsoltot gyermekkorában elbűvölte a rajzok részleteiben rejlő tartalom, később pedig már a képalkotás művészete. A 80-as évek technikai adottságait felhasználva fo-tográfusi látásmódja és egyénisége együtt fejlődött a korral. Magashegyi túrázásai során kipróbálta magát a természet-fotózásban, azonban útját később az emberábrázolásban találta meg. Együtt élhetjük át mindazt, amit Kertész Zsolt érzett az exponáláskor India két különleges helyén: Rád-zsasztánban és Ladakhban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!