Kultúra

2012.10.19. 16:22

Hegyaljai képek: két régi diák fotókiállítása

Kőszegszerdahely - Két régi hegyaljai diák, Horváth Zoltán és Lajos Dániel kiállítása november 23-ig látható a helyi iskolában.

Merklin Tímea

A bozsoki kultúrház és a Puskás Galéria után Horváth Zoltán képei harmadszor, barátja Lajos Dániel képei elsőként kerültek bemutatásra a kőszegszerdahelyi iskolában. Zoltán 7 éve, Dani 6 éve ballagott el az iskolából. Az azóta eltelt időben kerültek közelebbi kapcsolatba a fotózással. Gondolták, lássa ország, világ de legalábbis Kőszeg-hegyalja népe és iskolájuk mai diáksága, hogy mire képesek egykori tanítványaik.

A kiállítást az iskola 50 éves programsorozatának keretében és egyben az Ökosuli rendezvényeként rendezték. Az ötven kép válogatás az alkotók kőszeg-hegyaljai természet- és csendélet fotóiból. A tárlat apropóján tették közzé azt a természetfotó pályázatot, amelyet októbertől áprilisig írtak ki Pillanatképek a természetről címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!