Kultúra

2011.08.15. 14:04

Továbbra is A majmok bolygója a legnépszerűbb Észak-Amerikában

Megőrizte vezető helyét az észak-amerikai mozikban A majmok bolygója: Lázadás című sci-fi, amelyre ezúttal 27,5 millió dollár (5,2 milliárd forint) értékben keltek el jegyek.

Vas Népe

A film második hete áll a kasszasikerlista élén, eddig 104,9 millió dollárt (19,8 milliárd forintot) keresett a 20th Century Fox stúdiónak.

A hétvége második legsikeresebb alkotása a fekete bőrű szobalányokról szóló A segítség című dráma, amelyre 25,5 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozinézők. A DreamWorks-film a polgárjogi mozgalmak idején játszódik, szerdai bemutatója óta 35,4 millió dolláros bevételt ért el.

Harmadik helyen nyitott a Végső állomás horror széria legújabb, immár ötödik része 18,4 millió dollárral. A múlt heti másodikról a negyedik helyre csúsztak vissza a Hupikék törpikék, Aprajafalva lakói ezúttal 13,5 millió dollárt kerestek. Az animáció összességében 101,5 millió dollárnál jár.

Ötödik helyen kezdett a 30 Minutes or Less című vígjáték Jesse Eisenberggel a főszerepben. Az Egyesült Államokban és Kanadában harmadik hete játszott Cowboyok és űrlények 7,6 millió dollárral a hatodik helyre, Amerika kapitány 7,1 millióval a hetedikre került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!